TomTomTromme

Meninger om datt

Stopp Pressen! Madina Salamova gråter!

leave a comment »

I det forhåpentligvis siste velregisserte showet med Madina Salamova får hun, advokaten og kjæresten igjen full klaff i norsk presse. Glamourmodeller, realitydeltagere, C-kjendiser og annenrangs skiløpere må jo bare få tak i oppskriften på hvordan man klarer å teppebombe norsk presse med førstesideoppslag nesten to uker i strekk! Nevnte grupperinger ville gjort svært mye for å komme på  forsiden av VG. Nå opplever de altså at Madina Salamova kun trenger å gråte på kjærestens skulder for at det skal bli førstesideoppslag! Ennå har jeg ikke fått noen fornuftig forklaring på hvorfor denne saken er så spesiell.

Tusenvis av asylsøkere sendes altså ut av Norge hvert eneste år. Majoriteten av disse vet ikke hva de returnerer til. Majoriteten av disse får ikke ha sine nærmeste med seg på reisen. Majoriteten av disse har ikke noe kontaktnett, hverken i Norge eller det landet de sendes tilbake til. Majoriteten av disse sendes ut i stillhet og vil aldri få returnere til Norge. Majoriteten av disse får vel heller ikke reise på Business Class. Eller tar jeg feil?

Det ligger nå i kortene at norske myndigheter skal finne en løsning på hvordan frøken Salamova skal få returnere raskest mulig til Norge. Ulydighet skal tydeligvis belønnes! Burde de ikke heller bruke krefter på å finne foreldrene hennes og sende dem hjem også?

Pressedekningen av Madina Salamova er et hån mot andre asylsøkere. Ikke en hjelpende hånd, slik hennes fanatiske støttespillere prøver å innbille oss.

Written by hombers

24. januar 2011 kl. 14:48

Publisert i Asylpolitikk, Politikk

Legg igjen en kommentar