TomTomTromme

Meninger om datt

Avslørt!

leave a comment »

Så ser det altså ut til at regjeringen gir etter for aksjonister. Dette er faktisk et skrekkeksempel på hvordan denne udugelige regjeringen arbeider. For hvor mange ganger har vi ikke hørt statsråder uttale at «jeg vil ikke gå inn på enkeltsaker«? Allikevel blir nå himmel og jord satt i bevegelse for at ett enkeltmenneske skal få bli i landet. Skal det norske folk fra nå av kunne forvente at regjeringen tar like raske grep når andre lover og regler skal endres? Det norske folk stemte beviselig på partier som førte en restriktiv asyl- og flyktningepolitikk, men velgerne får på nytt fingern fra de rød-grønne. At SV faller til et nytt bunnivå på meningsmålinger er nok et signal på at folket er uenig med politikken partiet står for. Kristin Halvorsen innrømmer overfor NRK at hele saken dreier seg om et behov for arbeidskraft… Neste gang Teknisk Ukeblad trenger en medarbeider foreslår jeg at de setter inn en annonse, slik øvrige norske firmaer gjør.

De som hele tiden har hevdet at denne syke aksjonen kun gjelder for Madina Salamova har nå fått beviset de trenger. Dette er en regelendring som kun gjelder for ett ressurssterkt menneske som allerede har fått all mulig hjelp og støtte fra venner, familie og støttespillere. Den jevne asylsøker på norske mottak kan bare drømme om å oppleve noe lignende. For dem vil nemlig ikke denne regelendringen bety en dritt!

Utlendingsnemdas direktør Terje Sjeggestad har også sett seg lei på alle løgnene og feilinformasjonen som aksjonistene har kommet med i denne styrte kampanjen:

– «Etter min oppfatning er det ikke noe grunnlag for kritikk av UNEs beslutningstakere her. Det er en praksis som er helt i tråd med Stortingets intensjoner», sier Sjeggestad til VG Nett.

Og Sjeggestad går heller ikke av veien for å slenge et spark til vinglete regjeringspolitikere som dreier kappen mer etter vinden enn en drita FrP-representant som lukter en lettkjøpt stemme:

– «Den største utfordringen er at politikerne må bestemme seg for hvordan de vil fortsette å ha styringen på asylfeltet».

Written by hombers

21. januar 2011 kl. 11:22

Publisert i Asylpolitikk, Politikk

Legg igjen en kommentar