TomTomTromme

Meninger om datt

Fakta ødelegger!

with 4 comments

Etter hvert som de rene fakta kommer frem i Madina Salamova-saken endrer selvfølgelig også folks oppfatning seg. Nå har folkemeningen snudd og mer på linje med realitetene i dette syke spillet. Hadde flere vært kritiske til den propagandaen vi ble tutet ørene fulle av da saken eskalerte i norsk presse, kunne kanskje hele denne farsen vært unngått.

Det virker nesten som om hele Norge har stoppet opp i to uker i påvente av hva som skjer i denne saken. Ærlig talt: det finnes viktigere ting i landet vårt, og denne kvinnen klarer seg helt fint uten vår hjelp!

17.desember i fjor vedtok et enstemmig storting et EU-direktiv som innebærer at reglene for utvisning og retur blir kraftig innskjerpet. Direktivet gjelder for nettop slike saker som Madina Salamova representerer. Om den norske regjering nå tilsidesetter dette EU-direktivet og på toppen av det hele lager et eget smutthull for Madina Salamova, så kan de like godt gå av med det samme.  Slike politikere kan ikke Norge leve med!

Written by hombers

22. januar 2011 kl. 09:37

Publisert i Asylpolitikk, Politikk

4 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det er utrolig mye som skurrer ved denne personen, og den ferske spørreundersøkelsen viser at folk har fått tid til å tenke.

    Jeg er også så lei så lei av hele denne saken, og har vært det i mange dager. Men når «Marias» advokat bruker dette som hovedårsak til de dårlige tallene sett fra klientens synsvinkel, opplever jeg dette som temmelig frekt. Det er å undervurdere enkeltindivid, og klassifisere oss som en eneste stor bevegelig masse som kun er følelsesstyrt.

    Hvis «Maria» får arbeids- og oppholdstillatelse i Norge forventer jeg at hun blir rettslig forfulgt på grunn av sin skatteunndragelse i mange år. For den eventuelle arbeidsgiver begynner vel hele dette å smake litt surt nå.

    Bullseye

    22. januar 2011 at 10:06

    • Jeg er så enig, alle som har bidratt til denne ulovlige virksomheten bør svare for seg! Det er helt utrolig at regjeringen har laget en helt ny lov for EN person, som i tilegg har utført en rekke kriminelle handlinger i landet vårt.

      Anonym

      22. januar 2011 at 10:44

  2. Hvor skal folk gjøre av seg? Ikke ett land i verden kan man bevege seg uten å ha papirer.På månen? Retur av papirløse ut i verdensrommet. Dette er ikke sentimentalitet,mer en form for forundring over denne jordkloden. Hva med å i samarbeid internasjonalt sette av et slags ingenmannsland hvor man kan sende statsløse. Det er jo ikke areal det er mangel på. Det er nok av ubebodde ørkenområder og tundra.Norge har Bjørnøya-der trengs sikkert noen som kan holde værstasjonsfolka med selskap,bake pepperkaker til jul og vaske doen. Mulighetene finnes.Hvis man gadd.

    Too much for one

    23. januar 2011 at 15:22

    • Folk må gjerne komme til Norge, men jeg mener at man må ha en reell grunn til å få opphold her. Så lenge det er såpass store forskjeller i verden kan ikke Norge åpne grensene for enhver asyløker som søker (les: Madina Salamova). Det må være visse kriterier som gjør at noen blir innvilget opphold på humanitært grunnlag. At Medina Salamova har «vondt i magen» kvalifiserer ikke!

      Salamova representerer en ressurssterk familie som fint kan klare seg i andre deler av Russland enn der de kom fra. De har ikke noe beskyttelsesbehov som de ikke kan få innfridd hos russiske myndigheter. Det norske folk er grundig lei av sutringen til Medina. Det er ikke vårt ansvar at hun har unndratt seg flere utvisningsvedtaker over flere år!

      hombers

      23. januar 2011 at 15:43


Legg igjen en kommentar